Benodigdheden
- 50 g ongekookte volkoren penne
- 50 g groene asperges
- 75 g kipfilet
- Kippenkruiden
- 0,5 eetlepel olie om te bakken
- 25 g Griekse yoghurt 0%
- Scheutje citroensap
- 1 teentje look
- Verse koriander
- 1 eetlepel vierge olijfolie
- Peper
- 50 g kerstomaatjes
- 50 g avocado
Bereidingswijze
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
- Breng water aan de kook in een lage kookpan en laat de asperges koken tot ze zacht zijn (+- 10 minuten).
- Kruid de kip met kippenkruiden en bak bruin in een halve lepel olie.
- Mix de Griekse yoghurt, citroensap, look, koriander en vierge olijfolie tot een vinaigrette. Leng eventueel aan met water om een minder vaste vinaigrette te krijgen. Kruid af met peper.
- Snijdt de kerstomaatjes en avocado in stukjes.
- Leg alle ingrediënten in je bord, werk af met vinaigrette en koriander.
- Eet smakelijk.