Benodigdheden
- 320 g volkoren spaghetti
- 20 scampi’s
- 5 paprika’s (groen, geel en/of rood)
- 2 appels
- 4 eetlepels olie
- 250 ml light kookroom
- Currypoeder, naar eigen smaak
- Koriander, naar eigen smaak
Bereidingswijze
- Kook de volkoren spaghetti 3 minuten minder lang dan vermeld op de verpakking.
- Stoom de bevroren scampi’s. Breng een pan met water aan de kook. Zet hier een zeef in en doe de scampi’s hierin. Zet een deksel op de pan. Wanneer de scampi’s roze zien, zijn ze gaar. Laat ze lichtjes afkoelen en pel ze nadien.
- Snijd de paprika en appel in stukjes.
- Doe 2 eetlepels olie in een pan en bak de paprika en appel hierin. Voeg daarna de light room, currypoeder en koriander toe. Je moet redelijk wat curry gebruiken voor de smaak. Laat de pasta hier nog 3 minuten in verder koken.
- Doe de pasta met de groenten in een bord en werk af met de scampi’s.