Benodigdheden
- 4 eieren
- 1 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel Griekse yoghurt
- Knoflookpoeder
- Paprikapoeder
- Zout en peper
- 1 plak zalm
- 1 eetlepel granaatappelpitten
- Verse dille
Extra
- Spuitzak
Bereidingswijze
- Breng water aan de kook en kook de eieren hard in +- 12 minuten. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water. Pel de eitjes en snijdt in de lengte. Verwijder het eigeel en plets dit samen met de Griekse yoghurt en mayonaise.
! TIP: zorg ervoor dat alle stukjes eigeel goed geplet zijn of je spuitzak zal verstoppen. - Voeg knoflook-, paprikapoeder, peper en zout toe naar eigen smaak. Vul de spuitzak met het mengsel en vul de halve eitjes op.
- Werk af met gerookte zalm, granaatappelpitten en verse dille.
- Smakelijk!