Benodigdheden
- 120 g havermout
- 15 g chiazaad
- 150 g 100 % pindakaas
- 6 medjool dadels
- 120 g speculoos whey eiwitpoeder (mag ook een andere smaak zijn)
- scheutje magere melk
Bereidingswijze
- Smelt de pindakaas in de microgolfoven indien nodig. Ontpit de dadels en snijdt ze in stukjes.
- Voeg alle ingrediënten samen (uitgezonderd de melk) in een mengkom. Meng alles door elkaar met een lepel.
- Voeg wat melk toe en kneed het mengsel met handen. Blijf rustig scheutjes melk toevoegen tot je een smeuïg mengsel hebt.
- Leg aluminium folie papier in een ovenschaal. Zorg ervoor dat het stuk groot genoeg is zodat je het mengsel volledig zal kunnen omhullen met aluminium. Doe het mengsel in de ovenschaal en druk aan. Pak daarna het volledig mengsel in met aluminium en plaats 1 uur in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 150° C.
- Haal het mengsel uit de koelkast en snijdt in 12 repen.
- Plaats de repen 10 minuten in de oven.